Slow Food Urla /Türkiye
Lale Başarır, Bilge Bengisu Öğünlü, Sibel Kutlusoy
26 Nisan 2012 Perşembe / 13.30-17.30 / Yer: Mutfak Sanatları
Katılım 16 Kişi (öğrenci ve genç tasarımcılar)
Dil Türkçe
Lale Başarır, Bilge Bengisu Öğünlü, Sibel Kutlusoy
26 Nisan 2012 Perşembe / 13.30-17.30 / Yer: Mutfak Sanatları
Katılım 16 Kişi (öğrenci ve genç tasarımcılar)
Dil Türkçe
KONU Ürün tasarımında problem çözümü
Gusto, çevre bilinci, sosyal sorumluluk, bio-çeşitlilik ve geri dönüşüm konularına dikkat çekecek, eğlenceli olduğu kadar eğitici bir atölye çalışması amaçlanıyor. Papier-mache tekniği uygulanarak, soyu tükenmekte olan, ticari devinimi bulunmayan yöresel tohumlar için yaratıcı çözümler sunmak ve araştırma yapmak hedefleniyor.
TEMA
Tüketici / Üretici - Ham / İşlenmiş
KATILIMCIDAN İSTENENLER
Katılımcıdan bol miktarda atık / gazete kağıdı getirmeleri isteniyor. (Kağıtların laklı veya naylonlu olmaması gerekiyor.)